Klik2 Sini...

Just Sharing..

post kali just nak share pasal Life Museum atau dalam bahasa melayu Musium Kehidupan di Thailand..

tapi sebelum itu, ingin diberi peringatan gambar mempunyai unsur2 yang menakutkan atau menyeramkan..sesiapa yang kurang mempunyai daya ketahanan adalah tak digalakkan unutk melihatnya..






terima kasih kerana sudi melihat juga..namun jika terdapat apa2 kesan akibat melihat gambar ini tak akan ditanggung oleh penulis..hohoho
6 Responses
  1. Kipas Says:

    huh... xde seram maner pong... lg seram tgk gm punyer perut... hohoho...


  2. Kipas --> sungguh tak cover mulut inchik kipas ni ek..


  3. Cik Peanut Says:

    peanut dah tengook dah pic ni..
    tak ingat kat blog sape2..mula2 nengok cam takut gak..
    tapi ade lagi yang takut...kat blog ne ek..
    lupa...



  4. Cik Peanut --> kt mane tu ek cik peanut..nk tgk gk..hohoho


  5. Monkey D Luffy --> kt mane yg skt tu ek..