Klik2 Sini...

Kalaulah Begini..

kalaulah "Si Dia" mahukan semua ini..ingin ku hadiahkan sahaja semua nya, jika .....

Lipstick KissKiss = 60, 000 Dolar
Diamond Handbag = 1.9 Million Dolar
Diamond Sandal = 2 Million Dolar
Blue diamond = 7.69 Million Dolar
Earrings = 8.5 Million Dolar

so kalu kite total2 kan sume..
(0.06 + 1.9 + 2 + 7.69 + 8.5) Million =
20.15 Million Dolar sahaja


kene dapat gaji macam yang Mancherter City offer kan dekat Kaka baru buleh nak kaci semua ini dekat "Si Dia"..hohoho..

GeNeRaSi MaLaYSia

33 Responses
  1. CikYana(",) Says:

    dasyatnye si 'dia'nk adiah cmni
    cik yana pun xpnh dpt adiah mahal gini
    kalo dpt..perhhh bahagia nye idup..
    huhuhu


  2. CikYana(",)--> hehe..bkn de mntk cik yana..just imagine kn je kalu de mntk..hohoho..


  3. haih kalau lah dapat semua ni, habis lah dikejar income tax. haha.


  4. _tuLanG.iKaN.kEwL_ --> hohoho..kalu buleh nk beli sume ni..mesti leh byr nye income tax yg ciput tu..hohoho..


  5. p.i.n.a.t Says:

    waahh...kalo dpt mmg menarek la...:p


  6. p.i.n.a.t --> kalu dpt mmg r menarikk..tp penat kit r p.i.n.a.t..hohoho..


  7. LUT Says:

    haih..kalo pompuan demand cmni, alamat x kawen smpi tua la


  8. LUT --> hohoho..jgn r smpi xkawen LUT..kene r pandai pujuk de..hohoho..


  9. ngeeeee...pompuan mmg nk mende2 cmnie ek??
    zatie xpon..
    xminat..
    hehehee...


  10. keSENGALan teserlah.. --> ye ke..name pn minat..bkn sume org ad minat yg same..cme tok berlian ni, almost r gal ske kn nye..


  11. Naz Says:

    gilo babas punyer xpenses...


  12. bd fabregas Says:

    mak datuk.. gaji seumur hidup aku pn nanti x tau leh capai ke x nilai tu..


  13. Naz --> apa buleh wt..tp ni r antara brg2 yg gal suke kan nya..


  14. bd fabregas --> tu r..nk kene mntk duit dr bill gates br leh beli kot mende2 tu rs nye..hohoho..


  15. Naz Says:

    aku x pikir semua pompuan suka brg2 yg terlalu mahal tahap gaban ni. kalo pompuan yg memang materialistik memang la. bayangkan cincin harga juta2, tp duduk rumah flat. hahahaa.. ada yg hilang jari kena potong dek perompak nanti...


  16. Naz --> mmg r bkn sume ske mende2 mhl ni..tp kalu dpt, dorg amik je kn..hohoho..


  17. Naz Says:

    jngkan pompuan, org laki pun akan amik. aku kalo mender2 pree... aku amek sajer.. hehehee....


  18. Naz --> mende free sume mau..hohoho..


  19. Naz Says:

    terutama amik 1 free 10.... :p


  20. Naz --> hohoho..tu sudah tentu..hohoho..


  21. Naz Says:

    bayangkan kalo Blue diamond yg reger 7.69 Million Dolar tu nak kasik kat gf. besar mana kotak nak guna yer?


  22. Naz --> hurm..soalan yang bgs..kene pk2 kn gk kn..hohoho...


  23. Princess Azi Says:

    salam :)

    menariknya!
    so kalau saya nak sume2 ni kene cari boifren macam kaka lah ek?
    hahaha :p


  24. Princess Azi --> hurm pyh kit r..pe kate Princess Azi g je cr seorg Prince..negara or negeri memane pn leh je..hohoho..


  25. Ir. hydir Says:

    bagi apa yg termampu
    kalo nak lebih .. gi cari org lain
    ko memang bukan dijadikan untuk ku...

    hahaha :)


  26. Ir. hydir --> tol tu..yg pntg kc dia keikhlasan hati kite pn dh ckp tok twn hati nye pula..hohoho..


  27. perlu ke hadiah mahal2???
    tettt


  28. lemongrass^_^ --> hmmm..bgs lah kalu cik lemongrass xmo hadiah mhl2..hohoho..


  29. nurain Says:

    dengan manjenye..

    "kande..nak yg biru tu..hihi"


  30. nurain --> nk yg biru tu je ek..bgs2..xtamak..hohoho..


  31. nonna manis Says:

    kalu la dpt.gumbira nya aku.ibarat putri kayangan julia juli tu.
    ..isy2 mmg la lelaki hargai cinta wanita xternilai w/pun dgn brg2 di atas...


  32. nonna manis --> mmg tak dapat dinafikan wanita adalah makhluk ciptaan tuhan yang xternilai oleh kaum lelaki walaupun dengan barangan diatas..


  33. Anonymous Says:

    belajar banyak