Klik2 Sini...

Dari..(12)

tag ini datang nye dari cik nonna manis..
TANDA

1. Tanda2 kamu badmood?
teman akan diam sediam2 nye..:Onion36:

2. Tanda2 kamu marah?
jawapan yang same seperti di atas..:Onion36:


3. Tanda2 kamu sinting?
sinting itu apakah ia??:Onion01:

4.Tanda2 kamu malu?
berlalu pergi tanpa cakap apa2..:Onion07:

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
hohoho..cuba buat2 tak tahu saja..:Onion69:

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
termenung berseorang tanpa mahu diganggu sesiapa..:Onion36:


7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
akan ku tersengih sorang2..:Onion17:


APA

1.Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
kelabu..:Onion67:

2.Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
teman kan "Si DIa" pergi shopping saja..:Onion45:

3.Apakah kamu percaya love at first sight?
ya, saya percaya..:Onion45:

4.Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
mahu tidor ..:Onion03:

5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
gumbira..:Onion56:


BILA

1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
23 tahun yang lepas..(ade ke kali kedua??):Onion40:

2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
"Si Dia" menerima aku masuk dalam hidupnya..:Onion45:

3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
sudah lama rasenye..:Onion28:

4. Bila kamu akan married?
suatu hari nanti..:Onion17:


BAGAIMANA

1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
mengelakkan bertembung dengan nya lagi..:Onion39:


2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
menerima dengan hati terbuka..:Onion17:

3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
meninggalkan bagaimanakah ini??..:Onion01:

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
biarkan sahaja..ramai lagi manusia di bumi ini..:Onion56:

5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
ikhtiar kan keluar situ dan tawakal kepada NYA..:Onion09:

6. Bagaimana jika kamu keseorangan
minta "Si Dia" temankan teman ini..:Onion63:

GeNeRaSi MaLaYSia

10 Responses
  1. CikYana(",) Says:

    eleh jwpn byk merujuk pd si 'dia' je..
    hikhikhik


  2. Kipas Says:

    GM... nak kawen gakk ker?? leh gak aku jdk pengapit... lalala~


  3. siapakah si dia itu?

    adakah si dia juga berada di bumi UMP terchenta ini juga?

    hihi..


  4. sila msuk kn link sy ok di list kmu itu ok?

    *sj ckp skema


  5. ♥.misz luna.™ --> tak de r..de berada di luar kawasan..hohoho..


  6. ♥.misz luna.™ --> ok telah ditambah..


  7. nonna manis Says:

    isy2 asyik si Dia je...
    Bertuah le sape jd si dia awk tu


  8. nonna manis --> hehe..ye ke bertuah..sp r ek yg dpt ek..


  9. Anis Mohd Says:

    sinting tu gila ..
    dlm bahasa indo ..
    :)


  10. Anis Mohd --> mekasih tok info tu..br r tau..hohoho..