Klik2 Sini...

Malaysia ku boleh..

setelah hampir 52 tahun mencapai kemerdekaan..
kini rakyat malaysia telah maju selangkah lagi..
mari kita sama2 melihat perubahan yang telah dialami oleh rakyat malaysia..

kejadian di dalam kereta baru..

usaha2 untuk menghirup udara segar..

untuk keselamatan..

mari bersiar2..

sangkut kn diri mu..

dan yang terakhir, bekerjasama..

gambar yang terakhir memperlihatkan keberjayaan kesan kartun2 dan anime menyerap masuk ke dalam jiwa rakyat malaysia..dimana wonderpet telah menjadi contoh teladan..

apa yang penting??..kerjasama..
hohoho..
semoga hari isnin anda akan ceria2 sokmo..


GeNeRaSi MaLaYSia

23 Responses
  1. ekino Says:

    hahha..

    klakar lah gmbar2 tuh..

    yg tak than tu kereta yg kunci skali ngn tiang ktil..

    spe lah tuan pnye kete tu kan..

    hahha

    :D


  2. oit~

    kerjasama lah sgt~

    aduyai~


  3. IxoR@ Says:

    wonderpet ada di mana-mana....

    :P


  4. s a r a Says:

    ayaiii kapten!!
    spongebob tade ke??


  5. hidayah Says:

    hahahahaha...

    lawak la gm...

    ya duk gelak depan pc je ni..

    akak2 sini dah pelik.. hehe..

    thumb up tuk gm !


  6. milimilo Says:

    hahaha..lwk2..susah sgt ke nk jadi normal..haish la :DD


  7. haha...

    klaka gile..
    yg bas tu dh tau bdn tinggi gile yg msuk gak bwh tu npe..?


    isk2...


    yg kete tu...
    kunci ngn tiang katil..
    mcm la org xleh potong besi tu..
    ayo...
    mcm2 btul la..

    :p


  8. ~cik manis~ Says:

    pic yg bas tersekt tu mmg klakar.
    dh tau tggi nk msuk lg.
    keke


  9. hahahaaa
    lawak
    lawak
    lawok gila..
    ngee~
    salam isnin!
    xD


  10. asal ari isni ja mesti nk tgelak msuk sini
    adoi


  11. nonna manis Says:

    hahaha ape yang oenting kerjasama
    nk idup udara segar pun aksi brbahaya tu


  12. Naz Says:

    ya betull.. Malaysia Boleh!
    :)


  13. Akmar Anuar Says:

    huuumangai!!!!!!!!

    sume gamba2 ni hyperbola glerrrr!!!
    mane cikgu jumpe gamba2 ni?????
    hahahhaha...

    sume melampau!!!


  14. -WaN- Says:

    fuyyo..tolak kereta pakai moto je..
    kuat gile.. O_O


  15. gila gagah pakcik motor tu

    penatnya!


  16. Adry Says:

    wakakaka... semua lawak.. tapi yang terakhir tu paling best... hahaha

    Adry @ http://www.adrysabry.com


  17. t.K.a Says:

    hahaha
    berbanggelah kawan2..
    rakyat negare ni maken kreatif..!!


  18. bd fabregas Says:

    lagu kerjasama wonderpet tu nampaknya makin mempengaruhi rakyat malaysia seperti ditunjukkan pakcik gambo last tu..


  19. sharamli Says:

    apahal yg letak katil kt tayar tu?
    keselamatan la sgt..plik2 t0l..hu3


  20. HuRuL_Aini Says:

    aigoo....
    biar betul gambar2 tu...hohoho


  21. Anonymous Says:

    haha~


  22. ♥ Cik Ca Says:

    ahaks....
    slame de sagaku itu..
    tapena lak ade dak jdik cm tuh...