Klik2 Sini...

Dari..(17)

setelah ter'miss' tok post semalam..ari ni nak buat pasal award yang blog ni telah dapat dari dua orang blogger yang baik hati sangat2 nk beri dekat aku..

award pertama telah diterima dengan hati terbuka nya, dari blogger yang bernama cik yana..


award kedua yang juga telah diterima serentak dengan award pertama telah diterima dengan bangga nya, dari blogger yang bernama Doktor Palsu Akmar..


aku akhiri post ini dengan serangkap pantun..

terima kasih daun keladi,
len kali beri2 lagi..
:Onion22::Onion22::Onion22:


p/s : pujian2 diatas tu adalah ikhlas datang hati ini kerana mereka layak untuk itu..tiada unsur2 lain melainkan untuk memuji sahaja..

GeNeRaSi MaLaYSia

22 Responses

  1. hehehe..

    dapat byk award..

    meh2..amik gambaq..hahaa~


  2. Kipas Says:

    huh... x dpt first lak... huh...


  3. hehe..
    lawak r gune title Doktor Palsu Akmar..
    pggl je die cinonet...ngeh3..
    akmar...jgn dushh..dushh ku tau~!!
    :P


  4. PoOhEm0 Says:

    wah...

    byk nyer award dier...

    hahaa


  5. Akmar Anuar Says:

    wah cik cerry berrry a.k.a. ifa comeyh!!
    suka suki ko nak panggil aku cinonet ye??????
    KURENG HASAM!!!
    nah aku tembak2 ko pakai pistol cik olie...piu piu piu..(bunyi tembakan laser)
    GHASERKANNNN!!!! =p
    (gelak guling2)

    cikgu!!
    mekaceh kerane sudi menerimanye!!
    yeay!
    meh la beramai2 mengenal diri saye ini sebagai Doktor Palsu Akmar..bukan cinonet....(jahat ko ifa!!!)


  6. sharamli Says:

    0rg iklas xkn ngaku dy iklas

    hik3


  7. ZARA 札拉 [사랑해~] --> hohoho..mmg kamu yg pertama..nk amik gambaq kt mane ni ek..


  8. Kipas --> try again next time..hohoho..


  9. ~ceRRy beRRy~ --> cinonet ek..ad sejarah ke ek name tu..hohoho..


  10. PoOhEm0 --> hmm..org kc, gm terima je..xkn nk tolak kot..kn xbek tolak2..hohoho..


  11. Akmar Anuar --> ait ptt nye ckp terima kasih kt doktor..ni tebalik kot lk ek..

    p/s: doktor, cinonet tu cm menarik je..hohoho..


  12. sharamli --> ad terngaku ek ..hohohoh...


  13. Akmar Anuar Says:

    cikgu!!!
    takder sejarah pon dengan nama cinonet tuh!!!
    wawawawawa....cinonet menarik ke???wawawawawa.....*emo*


  14. Akmar Anuar --> cm kiut miut jek..hohoho..


  15. Akmar Anuar Says:

    tidaaaaaaaaaakkkkK!!!!!!!!


  16. Akmar Anuar --> ala xkn xleh kot..leh r..hohoho


  17. HuRuL_Aini Says:

    ehem2....bestnye dapat byk award....ni minta autograph boleh?...ehehehe


  18. Naz Says:

    tahniah... majulah blog untuk negara.. :)


  19. alamak.. blog awards..
    musim die kn??
    hihhiii


  20. joegrimjow Says:

    xrety gak nak bgi...
    ish2


  21. nonna manis Says:

    dpt award ye besh2 nye